Bilde av en tørr garasje med hyller og skap til oppbevaring

Få tilbud på varmepumpe til garasjen

Bruk Varmepumpe.no til å få flere uforpliktende tilbud på varmepumpe til garasjen.

Fyll ut skjemaet på denne siden for å motta tilbud på varmepumpe fra flere leverandører. Da kan du enkelt velge tilbudet som passer deg og din garasje best.

Bruk garasjen til oppbevaring

Med en varmepumpe i garasjen kan den brukes som ekstra lagringsplass.

Unngå slitasje på bilen

Ikke sett en varm bil i en kald garasje. Unngå skadelig kondens.

Rimeligere oppvarming

En varmepumpe kan kutte strømbehovet i garasjen.

Få en mer komfortabel garasje

Leverandørene våre tilbyr
  • Luft-til-luft-varmepumper
  • Luft-til-vann-varmepumpe
  • Væske-til-vann-varmepumpe
  • Jordvarmepumper
  • Bergvarmepumper
  • Sjøvannsvarmepumper
  • Grunnvannsvarmepumper
  • Avtrekksvarmepumper

Mange liker å tilbringe tid i garasjen, enten man har et verksted, bruker det som oppholdsrom, eller liker å skru på bilen.

Ettersom garasjen ikke er like godt isolert og som regel ikke er like godt oppvarmet, kan det imidlertid være ukomfortabelt å oppholde seg i garasjen for lenge.

En varmepumpe i garasjen kan hjelpe deg å få både temperaturen og luftfuktigheten til et mer behagelig nivå, slik at det blir mer komfortabelt å være i garasjen.

Hindrer fuktskader på bil og andre gjenstander

Du trenger imidlertid ikke bruke masse tid i garasjen for at det skal lønne seg å kjøpe en varmepumpe. Det kan nemlig også være en god investering for bilen din.

I våte og kalde sesonger vil snø og vann komme med deg og bilen inn i garasjen, og når en varm bil parkeres i et kaldt rom oppstår det kondens. På sikt kan dette gjøre skade på bilen, og spesielt om vinteren vil saltingen på veiene gjøre skadepotensialet enda større.

Les mer: Fordelene med varmepumpehus

I tillegg til å skade bilen din, så kan en fuktig garasje være skadelig for alt annet du har stående der, enten det er snakk om verktøy, julepynten eller familiens sykler. Jo bedre kontroll du har på inneklimaet i garasjen, desto bedre egner rommet seg for kjærkommen oppbevaringsplass.

Varmepumpa bør være stor nok

Når du skal installere en varmepumpe i garasjen vil det som regel lønne seg med en større varmepumpe enn den du har for huset. Ettersom det er dårligere isolert, og vanlige små varmepumper sjeldent kan justeres ned til temperaturer under 16 grader, så kreves det som regel en større pumpe. Da unngår du at den må kjøre kontinuerlig på full effekt og raskt slites ut.

Garasjen må være isolert

Selv om en varmepumpe kan gjøre inneklimaet i garasjen bedre, så forutsetter det at garasjen er isolert. Er den ikke det vil ikke varmepumpa klare å holde temperaturen jevn, hvert fall ikke på vinteren når minusgradene kommer snikende.

Reduser fuktigheten i garasjen

Har du høyt fuktnivå vil også en avfukter være en god løsning. Hovedproblemet med disse er at de ofte fungerer best når garasjen er varm. En varmepumpe kan dermed være gunstigere ettersom den bidrar til å håndtere begge disse problemene.

Har du store problemer med høy luftfuktighet i garasjen er det imidlertid ikke til å komme unna at du også bør investere i en avfukter.

Les mer: Ulike typer varmepumper, hvilken skal jeg velge?

En isolert garasje med en varmepumpe, og kanskje også en avfukter, vil være en garasje det er behagelig å oppholde seg i.

Sammenlign tilbud

Når du skal kjøpe varmepumpe er det viktig å sammenligne priser, slik at du kan gjøre et best mulig kjøp. Ved å bruke vår anbudstjeneste kan du enkelt motta tilbud fra flere leverandører, sammenligne priser og velge tilbudet som passer deg best.

Få flere tilbud på varmepumper i dag!