Bruke garasjen til oppbevaring av favorittbilen eller ting og tang? Hold garasjen varm og tørr med varmepumpe.

Få tilbud på varmepumpe til garasjen

Varmepumpe.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig varmepumpe så du og bilen kan ha det godt og varmt i de kalde sesongene.

Fyller du ut skjemaet vil du innen kort til bli kontaktet av flere leverandører som gir deg gode tilbud på varmepumpe til din garasje. Er du usikker på nøyaktig hvilken type du skal ha, eller om du også har behov for installering, vil våre leverandører bistå deg med råd og veiledning.

Bruk garasjen til oppbevaring

Med lav luftfuktighet kan garasjen benyttes som ekstra lagringsplass.

Få ut fukten

Varmepumpe i garasjen senker luftfuktigheten. Da har bilen det bedre.

Spar penger på oppvarming

En varmepumpe kan kutte strømbehovet ditt med hele 80%. Du sparer inn varmepumpekostnaden innen kort tid.

Leverandørene våre tilbyr

luft til luft varmepumper

luft til vann

væske til vann

jordvarmepumper

bergvarmepumper

sjøvannsvarmepumper

grunnvannsvarmepumper

avtrekksvarmepumper

Vurderer du å installere varmepumpe i garasjen? Det kan være svært gunstig av flere årsaker.

Garasjen blir mer behagelig å oppholde seg i

Det finnes mange som er glad i å tilbringe mye tid i garasjen. Kanskje har man et verksted som benyttes ofte, eller et eget krypinn her hvor man uforstyrret kan la timene gå.

Med en varmepumpe i garasjen blir både temperaturen og luftfuktigheten balansert til et behagelig nivå, noe som gjør det mer komfortabelt å oppholde seg der.

Hindrer fuktskader på bil og andre gjenstander

Om du ikke er av typen som bruker mye tid i garasjen, gjør sannsynligvis bilen din det. I våte og kalde sesonger vil snø og vann komme inn med deg og bilen, og når en varm bil parkeres i et kaldt rom oppstår det kondens.

Utover skade på bilen, kan fuktigheten som oppstår i garasjen bidra til både rust og soppdannelse på andre gjenstander. Det er ikke uvanlig å oppbevare andre ting enn bilen i garasjen, og jo bedre inneklima man har, jo flere ting egner seg for oppbevaring her.

Avfukter er også en mulighet for å få bukt med høyt fuktnivå i garasjen. Problemet med avfuktere er at de ofte fungerer best når garasjen er varm. En varmepumpe kan dermed være gunstigere ettersom den løser begge disse problemene. Investerer du i en varmepumpe, vil denne både fungere som en avfukter og varme opp garasjen energieffektivt.

Usikker på hvilken type du skal velge?

Du kan enten lese mer om de ulike varmepumpene her eller fylle ut skjemaet, så får du kyndig veiledning om hvilken varmepumpe som passer for deg hvis du er usikker på ditt behov.