Aircondition med luft til luft varmepumpe
Visste du at du kan få aircondition med en luft-til-luft-varmepumpe?

Aircondition via varmepumpe

Ikke alle er klar over at varmepumper enkelt kan benyttes som aircondition eller klimaanlegg om sommeren.

Fyll ut skjemaet, så får du tilbud på aircondition via varmepumpe fra inntil tre leverandører i området ditt. Tjenesten er gratis og du bestemmer selv om du vil takke ja eller nei til tilbudene.

Jevn temperatur hele året

En varmepumpe gir deg en behagelig innetemperatur hele året. Den kjøler om sommeren og varmer om vinteren.

Sov bedre

Med kjølefunksjonen på moderne varmepumper vil du få en behagelig soveromstemperatur og bedre søvnen.

Bedrer inneklimaet

Aircondition bedrer inneklimaet, og kan redusere plagene hos personer med allergi.

Kjøl deg ned på varme sommerdager

En varmepumpe er ikke ulik klimaanleggene vi er vant til å se i utlandet. Faktisk har de fleste varmepumper mulighet for både kjøling og varming, fordi det eneste som kreves for at en varmepumpe skal kjøle er at prosessen i pumpen reverseres.

Er du lei av en alt for varm bolig på sommeren, bør du derfor vurdere å gå til innkjøp av en varmepumpe. Har du i tillegg et tilsvarende temperaturproblem om vinteren, bør en pumpe være midt i blinken for deg. Fyll ut skjemaet på siden og be om tilbud fra inntil tre leverandører i området ditt, slik at du kan få en jevn og behagelig innetemperatur hele året.

Få tilbud på aircondition

Kjøling med en luft-til-luft-varmepumpe

Alle moderne luft-til-luft-varmepumper kan benyttes i kjølemodus. Mens en slik varmepumpe i varmemodus henter varme fra energien i luften ute, vil en varmepumpe i kjølemodus hente varme fra innsiden av huset ditt.

Når varmen hentes innenfra, gir det kaldere temperatur i innedelen av varmepumpen. Denne kulden blåses så ut i rommet hvor varmepumpen befinner seg, noe som gir kaldere luft inne. Kjølefunksjonen bidrar også til å filtrere luften for pollen og andre små partikler, noe som kan være svært nyttig på sommeren.

Kjølefunksjonen bruker i tillegg lite strøm sammenlignet med varmefunksjonen som benyttes om vinteren, og både gulvmodeller og veggmodeller har kjølefunksjon. Siden luft-til-luft-varmepumper er den billigste varmepumpeløsningen, er dette også den billigste og enkleste varmepumpen du kan innstallere for både kjøling og varming av boligen din.

Gå til skjema

Kjøling med en luft-til-vann- eller væske-til-vann-varmepumpe

Luft-til-vann- og væske-til-vann-varmepumper kan brukes til å kjøle ned boliger, forutsatt at en viftekonvektor er tilkobet det vannbårne varmeanlegget i boligen. En slik konvektor fungerer som en radiator med viftefunksjon, som kan blåse varm eller kald luft ut i boligen eller rommet den befinner seg i. Har du allerede et vannbårent varmeanlegg med en tilkoblet vifte, vil en nyinnstallert varmepumpe dermed kunne kjøle ned boligen din så fort den er installert.

Ønsker du tilbud på varmepumpe fra lokale leverandører? Fyll ut skjemaet på denne siden og sammenlign priser, modeller og leverandører. Det er enkelt, gratis og helt uforpliktende.

Ja takk, gi meg tilbud på aircondition