Høy strømregning? En varmepumpe kan redusere strømforbruket gjennom en kald vinter.

Tjenesten for deg som vil finne kvalitetsvarmepumper

Vi jobber med å utvikle markedets beste anbudstjeneste for varmepumper slik at du skal få tilstrekkelig informasjon til å kunne ta riktig beslutning. Du blir kontaktet av våre samarbeidspartnere og mottar inntil tre uforpliktende tilbud.

Slik fungerer det

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Våre tjenester hjelper deg til å finne riktig produkt for dine behov til konkurransedyktige priser. Våre tjenester og artikler gir deg informasjon om produkter, priser og marked, i tillegg til nyttige artikler om det du lurer på. Slik hjelper vi deg med å velge riktig produkt, og du sparer penger og tid.

Tjenesten går ut på at du får tilbud fra inntil tre selskaper som kan levere varmepumpe på din adresse. Du velger selv om du ønsker å takke ja til tilbudet eller ikke. Det eneste du risikerer er å få en god pris på en solid og fin varmepumpe.

Prøv selv!

Bruk skjemaet på forsiden for å innhente uforpliktende tilbud på varmepumper fra flere selskaper.

I tillegg gir vi deg relevant informasjon om ulike produkttyper, samt tips til hvordan du skal velge riktig for dine behov. Slik får du et godt grunnlag for å gjøre riktige og informerte valg.

Kundeløfte

bilde av anders øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

For oss er forbrukeren viktigst, og dette gjenspeiles i tjenesten vi tilbyr og hvilke partnere vi samarbeider med. Varmepumpe.no har som mål å knytte deg som kunde opp med selskaper som kan levere varmepumper av høy kvalitet som samtidig ser tar seg godt ut i stua.

I artiklene våre kan du lese mer om fordeler ved varmepumpe som tilskudd fra Enova, bedre inneklima, stabil varme om vinteren, kjøling om sommeren og lavere strømregning uten at det går på bekostning av interiøret. Våre samarbeidspartnere leverer alt fra tradisjonelle rimelige modeller til designmodeller og gulvmodeller som passer inn for selv de mest kresne.

Kontakt

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller kommentarer: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Varmepumpe.no er en anbudstjeneste som er utviklet, eid og driftet av Nettbureau AS. Du kan lese mer om oss og hva vi gjør på våre nettsider.

For leverandører

Representerer du en varmepumpeleverandør som vil nå ut til flere potensielle kunder? Fortsett å bruke tid på det du gjør best, så skal vi gjøre det vi gjør best – hente inn relevante og gode kunder til deg.

Se hvordan vi kan sette deg i kontakt med nye kunder