Bilde av en varmepumpe dekket i snø

Om Varmepumpe.no

La leverandørene kjempe om deg.

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer Varmepumpe.no | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For leverandører | For presse | For andre samarbeidspartnere

Vårt kundeløfte

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Vi jobber for å utvikle Varmepumpe.no til markedets beste og enkleste anbudstjeneste for varmepumper.

Målet vårt er at du skal finne varmepumpen som passer deg og dine behov, til best mulig pris.

For å oppnå dette setter vi forbrukeren først. Dette fokuset gjennomsyrer alle ledd i tjenesten, enten det handler om hvilke selskaper vi samarbeider med, eller hvilke artikler vi skriver.

Det er også derfor vi har valgt å gjøre Varmepumpe.no til en gratis og uforpliktende anbudstjeneste.

Hvordan fungerer Varmepumpe.no?

Varmepumpe.no gjør det enkelt for deg å sammenligne tilbud på varmepumpe.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet vårt, og svare når leverandørene fra ditt nærområde kommer til deg med sine beste tilbud. Til slutt er det opp til deg å velge tilbudet du liker best.

Tjenesten er gratis og uforpliktende. Det betyr at det ikke koster noe å be om tilbud, og at det ikke er noen forpliktelser om å takke ja, dersom du ikke blir fornøyd med noen av tilbudene.

Hvem er vi?

Varmepumpe.no er utviklet, eid og drevet av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 mva.).

Vi har siden 2009 utviklet en rekke forbrukerrettede nettsider for sammenligning av produkter og tjenester. Underveis har vi etablert oss som markedsledende innen flere bransjer, samtidig som vi har hjulpet tusenvis av mennesker å få bedre priser og avtaler.

Kanskje har du allerede benyttet deg av en av våre andre tjenester, som for eksempel Eiendomsmegler.no, Strøm.no eller Boligalarmer.no?

bilde av anders øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Din informasjon er trygg hos oss. Informasjonen du fyller inn i skjemaet sendes kun til varmepumpeleverandører som matcher dine behov.

Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på varmepumper.

Fra oss vil du kun motta én epostbekreftelse på henvendelsen din.

Les mer: Personvern og informasjonskapsler

Kundesupport

Målet med Varmepumpe.no er å hjelpe vanlige forbrukere med å få en bedre pris på varmepumpe. Derfor setter vi stor pris på all tilbakemelding som kan bidra til å gjøre tjenesten vår enda bedre.

Er du fornøyd, misfornøyd eller vil du bare gi oss en tilbakemelding? Send oss gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi svarer raskt!

For leverandører

Er du leverandør av varmepumper og vil ha gode leads fra potensielle kunder i kjøpsøyeblikket – uten å måtte styre med markedsføring og oppsøkende salg? Gjennom vår anbudstjeneste kan du motta relevante leads fra kunder som trenger varmepumpe i ditt område.

Send en epost til vår salgsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og få en større kundeportefølje. Det eneste du trenger å passe på er å gi kunden et tilbud som er for godt til å si nei til.

Les mer: For leverandører

For presse

Er du journalist og vil snakke med en av oss i Varmepumpe.no?

Send en epost til vår kommunikasjonsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For andre samarbeidspartnere

Har du en god idé til et samarbeid med Varmepumpe.no? Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så ser vi om vi kan skape noe av verdi sammen.