luft til vann, avtrekksvarmepumpe
Eksempel på avtrekksvarmepumpe (Foto: NIBE)

Avtrekksvarmepumpen er snill mot lommeboka og miljøet

Fyll ut skjemaet for å få spesialtilpassede tilbud på avtrekksvarmepumpe fra flere lokale leverandører.

Spar penger på oppvarming

En varmepumpe kan kutte strømbehovet ditt med hele 80%. Du sparer inn varmepumpekostnaden innen kort tid.

Et miljøvennlig alternativ

Ved å bytte fra fossilt brennstoff til varmepumpe kan du spare miljøet tilsvarende opptil 6 biler hvert eneste år.

Bedre inneklima

Varmepumper har dokumentert positiv effekt på inneklimaet, spesielt for de som er plaget av astma eller allergi.

Avtrekksvarmepumper gir både ventilasjon og oppvarming med det samme systemet. Denne typen varmepumper henter varme fra luften som allerede er oppvarmet i boligen. Det betyr at varmepumpen gjenvinner varmen på nytt før den går ut gjennom ventilasjonssystemet.

Få uforpliktende tilbud nå

Bidrar til halverte energikostnader

Avtrekksvarmepumper tilhører kategorien luft-til-vann-varmepumper, bare at denne typen varmepumper bruker den varme luften som finnes i boligen til å varme opp radiator og varmtvann. Vår erfaring er at man kan halvere energikostnadene ved å gå fra elektrisk oppvarming til en avtrekksvarmepumpe.

Dersom energiforbruket ditt er på over 25 000 kwh eller mer i året, vil det være lønnsomt å gå over til en avtrekksvarmepumpe. Denne typen varmepumper egner seg best i områder med milde vintre og lang fyringssesong.

Få tilbud fra flere lokale leverandører

Fyll ut skjemaet og motta tilbud fra leverandører av avtrekksvarmepumper i nærområdet ditt. Da kan du sammenligne tilbudene og velge det som passer deg best – både når det kommer til pris, funksjonalitet og montering.

Gratis og uforpliktende

Varmepumpe.no er gratis å bruke. Du står helt fritt til å velge det tilbudet du er mest fornøyd med, men det er også helt greit dersom du velger å takke nei til alle tilbudene du får etter å ha brukt tjenesten vår. Det er du som er sjefen – det skulle jo tross alt bare mangle.

Ønsker du uforpliktende tilbud på varmepumpe? Fyll ut skjemaet på denne siden.

Få flere tilbud nå

check icon

Spar tid

Ikke kast bort tid på å lete fram tilbud selv. La dyktige leverandører i ditt nærområde komme til deg med sine beste tilbud.

check icon

Spar penger

En varmepumpe kan være en dyr investering, men en avtrekks- eller ventilasjonsvarmepumpe kan halvere energikostnadene dine.

check icon

Øk boligverdien

En varmepumpe kan gi en bedre vurdering på energiattesten. Dette kan igjen øke verdien på boligen din ved et framtidig salg.

Få tilbud på avtrekks- eller ventilasjonsvarmepumpe