Få tilbud på avtrekks- eller ventilasjonsvarmepumpe

Sammenlign flere tilbud og velg den beste løsningen for deg

Som omtalt i

NRK logo Aftenposten logo Dagbladet logo E24 logo Nationen logo Hamar Arbeiderblad logo iFinnmark logo Østlandsposten logo Jærbladet logo

Finn en god ventilasjons- eller avtrekksvarmepumpe

Fyll ut skjemaet og få flere spesialtilbud på varmepumper som kan kobles til avtrekk eller ventilasjonsanlegg. Raskt, enkelt og uforpliktende.

Spar penger på oppvarming

En varmepumpe kan kutte strømbehovet ditt med hele 80 %. Du sparer raskt inn investeringskostnaden.

Et miljøvennlig alternativ

Varmepumper er 2-3 ganger mer effektive enn strømbaserte varmekilder som panelovn.

Få bedre inneklima

Varmepumper har dokumentert positiv effekt på inneklimaet, spesielt for de som er plaget av astma eller allergi.

Avtrekks- og ventilasjonsvarmepumper gir både ventilasjon og oppvarming med det samme systemet. Disse varmepumpene henter varme fra luften som allerede er oppvarmet i boligen. Det betyr at varmepumpen gjenvinner varmen på nytt før den går ut gjennom ventilasjonssystemet.

Få uforpliktende tilbud nå

Bidrar til halverte energikostnader

Avtrekksvarmepumper er en type ventilasjonsvarmepumpe. De tilhører kategorien luft-til-vann-varmepumper, bare at de bruker den varme luften som finnes i boligen til å varme opp radiatorer og varmtvann.

Vår erfaring er at man kan halvere energikostnadene ved å gå fra elektrisk oppvarming til en ventilasjons-/avtrekksvarmepumpe.

Dersom energiforbruket ditt er på over 25 000 kWh eller mer i året, vil det være lønnsomt å gå over til denne typen varmepumpe. De egner seg for øvrig aller best i godt isolerte bygg og i områder med milde vintre og lang fyringssesong.

Type ventilasjon avgjør type varmepumpe

Ventilasjonsvarmepumper deles gjerne inn i tre typer:

  • Avtrekksvarmepumper: Egner seg best i bygg med avtrekksventilasjon.
  • Varmepumpegjenvinner (ofte kalt ventilasjonsvarmepumpe): Egner seg best i bygg med balansert ventilasjon. Brukes i stedet for varmegjenvinner i ventilasjonsanlegget.
  • Avkast-varmepumper (ofte kalt ventilasjonsvarmepumpe): Egner seg best i bygg med balansert ventilasjon. Brukes i tillegg til varmegjenvinner i ventilasjonsanlegget.

Få gode tilbud på varmepumpe

Avhengig av avtrekkskanaler og vannbårent system

Alle tre typene passer godt i bygg med både vannbårent system og avtrekksventilasjon eller balansert ventilasjon fra før av.

Det kan også være et bra økonomisk valg dersom du har vannbåren varme, men gammel varmtvannsbereder og ingen form for mekanisk ventilasjon i dag. Da må det installeres avtrekkskanaler, men varmepumpen vil kunne erstatte kjøp av annen ventilasjon, varmtvannsbereder og varmesentral.

Har du et ventilasjonssystem, men ønsker ikke å investere i et vannbårent system, kan du gå for en vanlig luft-til-luft-varmepumpe. Den kan brukes sammen med både balansert ventilasjon og avtrekksventilasjon, uten at du må installere noe ekstra.

Få tilbud fra flere lokale leverandører

Fyll ut skjemaet og motta tilbud fra leverandører av ventilasjons- og avtrekksvarmepumper i nærområdet ditt. Da kan du sammenligne tilbudene og velge det som passer deg best – både når det kommer til pris, funksjonalitet og montering.

Er du usikker på hvilken type varmepumpe som vil egne seg best for ditt behov, får du snakke med eksperter som har lang erfaring og mye kunnskap å dele.

Gratis og uforpliktende

Varmepumpe.no er gratis å bruke. Du står helt fritt til å velge det tilbudet du er mest fornøyd med, men det er også helt greit dersom du velger å takke nei til alle tilbudene du får etter å ha brukt tjenesten vår. Det er du som er sjefen – det skulle jo tross alt bare mangle.

Få flere tilbud nå

Det beste valget for deg

Hva slags løsning som er best for deg avhenger av hvor du skal systemet skal monteres og behovene for bygget.

Fyll ut skjemaet for å få spesialtilpassede tilbud for avtrekks- eller ventilasjonsvarmepumper fra flere leverandører.

Ja, gi meg tilbud nå

Lokale montører

Etter at du har fylt ut skjemaet vil du bli kontaktet direkte av flere leverandører som vil gi deg sitt beste tilbud.

Vi sørger for at du kun blir kontaktet av lokale leverandører som leverer i ditt nærområde.

Få flere tilbud nå!

Velg det beste tilbudet

Du kan enkelt sammenligne tilbudene og vurdere hva som er viktigst for deg.

Det er gratis og uforpliktende å motta tilbud gjennom Varmepumpe.no. Er du ikke fornøyd med noen av tilbudene kan du derfor helt enkelt takke nei.

Få uforpliktende tilbud nå

check icon

Spar tid

Ikke kast bort tid på å lete fram tilbud selv. La dyktige leverandører i ditt nærområde komme til deg med sine beste tilbud.

check icon

Spar penger

En varmepumpe kan være en dyr investering, men en avtrekks- eller ventilasjonsvarmepumpe kan halvere energikostnadene dine.

check icon

Øk boligverdien

En varmepumpe kan gi en bedre vurdering på energiattesten. Dette kan igjen øke verdien på boligen din ved et framtidig salg.

Få tilbud på ventilasjons- eller avtrekksvarmepumpe