Få tilbud på luft-til-vann-varmepumper

Enkel og effektiv hjelp til å sammenligne leverandører og modeller

Som omtalt i

NRK logo Aftenposten logo Dagbladet logo E24 logo Nationen logo Hamar Arbeiderblad logo iFinnmark logo Østlandsposten logo Jærbladet logo

Luft-til-vann-varmepumpe

Fyll ut skjemaet for å få spesialtilpassede tilbud på luft-til-vann-varmepumper fra flere lokale leverandører.

En luft-vann-varmepumpe henter varme fra luften og fører denne over til boligens vannbårne system. Luft-vann-varmepumpe vil være rimeligere og mer energieffektivt for oppvarming av bolig og varmtvann enn strøm, og du kan spare mye penger på å installere varmepumpe.

Spar penger på oppvarming

En varmepumpe kan kutte strømbehovet ditt med hele 80%. Du sparer inn varmepumpekostnaden innen kort tid.

Et miljøvennlig alternativ

Varmepumper er 2-3 ganger mer effektive enn strømbaserte varmekilder som panelovn.

Få bedre inneklima

Varmepumper har dokumentert positiv effekt på inneklimaet, spesielt for de som er plaget av astma eller allergi.

Motta uforpliktende tilbud nå

Hvordan fungerer en luft-til-vann-varmepumpe?

Luft-til-vann-varmepumper gir en jevnere og bedre energiutnyttelse enn tradisjonelle luft-til-luft-varmepumper. Luft-til-vann-varmepumpene henter varme fra luften og fører denne over til boligens vannbårne system, som for eksempel radiatorer. Denne typen varmepumper er et langt rimeligere oppvarmingsalternativ enn strøm.

Fordeler

Luft-vann varmepumpe:

Henter varme fra uteluft

Varmen transportres inn i bolig gjennom vannbårent system

Gir opptil 3,5 ganger mer energi enn den bruker

En luft-til-vann-varmepumpe egner seg best i områder med høy gjennomsnittstemperatur i løpet av vinteren, for eksempel i kystnære områder.

Siden du med denne typen varmepumpe slipper å bore eller grave, i motsetning til andre varmepumper som baserer seg på berg- eller jordvarme, er startkostnaden betydelig lavere når du velger luft-til-vann-varmepumpe.

Få flere tilbud nå

Ekstremt energieffektiv

En luft-til-vann-varmepumpe gir tilbake mellom 2,5 og 3,5 ganger så mye varme som strømmen varmepumpen bruker på å produsere denne energien. Det gjør at du ender opp med å spare mye penger i forhold til å bruke elektrisk oppvarming som panelovner eller lignende.

Få tilbud fra flere lokale leverandører

Fyll ut skjemaet og motta tilbud fra luft-til-vann-varmepumpeleverandører i nærområdet ditt. Da kan du sammenligne tilbudene og velge det som passer deg best – både når kommer til pris, funksjonalitet og montering.

Gratis og uforpliktende

Varmepumpe.no er gratis å bruke. Du står helt fritt til å velge det tilbudet du er mest fornøyd med, men det er også helt greit dersom du velger å takke nei til alle. Det er du som er sjefen – det skulle jo tross alt bare mangle.

Ønsker du uforpliktende tilbud på varmepumpe? Fyll ut skjemaet på denne siden.

Få markedsledende tilbud

check icon

Spar tid

Ikke kast bort tid på å lete fram tilbud selv. La dyktige leverandører i ditt nærområde komme til deg med sine beste tilbud.

check icon

Spar penger

En luft-til-vann-varmepumpe kan være en dyr investering, men kan gi 2,5 til 3,5 ganger så mye varme som den forbruker strøm. Det er mye penger spart.

check icon

Øk boligverdien

En varmepumpe kan gi en bedre vurdering på energiattesten. Dette kan igjen øke verdien på boligen din ved et framtidig salg.

Få tilbud på luft-vann-varmepumpe